lukoil-banenr

Subaru Viziv Concept – viziunea unui viitor crossover compact japonez

Subaru Viziv este un concept crossover de generaţie viitoare care oferă eficienţă şi performanţă pe orice suprafaţă de rulare şi în orice mediu de condus. Viziv a fost creat pentru a afişa o nouă filosofie de design Subaru.

Pilot Autoexpert

Producătorul japonez prezintă noul său concept chiar în prima zi de presă a salonului elveţian.

Subaru Viziv Concept vine să sublinieze posibilele forme ale unui viitor crossover de segment compact şi de a demonstra capacitatea celor de la Subaru de a dezvolta un sistem de propulsie diesel-hybrid. Este foarte probabil ca Viziv să fie şi un punct de cotitură în ceea ce priveşte designul viitoarelor modele Subaru, liniile agresive frontale şi spatele curajos fiind câteva dintre elementele-cheie ale noului concept japonez.

Subaru a imaginat un sistem hybrid plug-in care este format dintr-un motor boxer diesel de 2.0 litri care funcţionează în paralel cu două motoare electrice mici, fiecare acţionând câte una dintre roţile spate, conceptul fiind astfel propulsat 4×4. Cutia este una automată cu variaţie continuă (CVT). Cele două motoare electrice pot funcţiona independent, sistemul de control al cuplului care ajunge la roţile ataşate fiind astfel mult îmbunătăţit pentru o mai bună manevrabilitate în viraje.

Subaru nu a oferit detalii despre autonomie sau despre timpii de încărcare.

Comentarii