lukoil-banenr

Subaru vrea să impresioneze prin designul conceptului WRX

Pilot Autoexpert

Se pare că niponii sunt pe drumul cel bun, după ce au impresionat audienţa Salonului Auto de la New York cu noul concept Subaru WRX.

Cu un look extrem de agresiv, aplecat către cei care apreciază modelele de performanţă, Subaru WRX ar putea anticipa designul viitorului Impreza WRX. Liniile frontale inspiră sportivitate cu ajutorul unei grile proeminente, de tip fagure, poziţionată între două blocuri optice cu un design inovativ.

Garda la sol se reduce considerabil comparativ cu actualul sedan de performanţă, iar linia plafonului coboară mult, precum merită precizat şi că plafonul este din fibră de carbon pentru a reduce masa totală a conceptului.

Posteriorul este specific unui model în trei volume, cu portbagaj, peste care a fost aplicat un eleron cu beneficii aerodinamice. Nu lipsesc evacuările de mari dimensiuni, cu terminaţii vopsite în galben fluorescent, înglobate într-un deflector din fibră de carbon, aplicat şi la nivelul etrierilor şi logo-urilor WRX, tocmai pentru a contrasta cu albastrul caroseriei, o culoare numită WR Blue Pearl III. Pachetul estetic este completat de jantele forjate de 20 de inch, de provenienţă BBS.

Comentarii