lukoil-banenr

O nouă serie de fotografii spion ne aduc în faţa ochilor cel mai nou prototip al lui Bugatti Chiron, modelul care vine să preia estafeta bătrânului Veyron. Se pare că hypercarul se apropie cu paşi rapizi de ziua prezentării oficiale, aşa cum producătorul francez nu şi-a făcut griji să camufleze prea mult maşinăria. 

Pilot Autoexpert

Dacă sursele nu ne mint, atunci Chironul se inspiră din peisajele magnifice ale Italiei, unde a fost spionat recent, în „pielea goală”. Nava cosmică a celor de la Bugatti are un rol foarte important de jucat în industria hypercarurilor iar camuflajul este pe ultimul loc. Acesta trebuie să redevină lider printre cele mai rapide maşini de pe planetă iar pentru aceasta are nevoie de câteva calităţi speciale.

În primul rând, Chironul trebuie să piardă din greutate, chiar dacă acest lucru va fi greu realizabil, având în vedere că supercarul va fi echipat cu acelaşi propulsor monstruos cu 16 cilindri în W şi un volum total de opt litri! Iar dacă ne gândim că aici ar putea fi adăugat cel puţin un motor electric, aşa cum oficialii Bugatti ne-au promis că succesorul lui Veyron va fi un hybrid, atunci lucrurile se complică.

bugatti-chiron-necamuflat-6af7b23259bf0dbe0e-0-0-0-0-0

Toate acestea se fac pentru a obţine un total de cel puţin 1.500 de cai putere, o cifră care ar trebui să surclaseze actualul hypercar Koenigsegg One:1. Iar cel din urmă pune pe roţi în jur de 1360 de CP. Pe lângă asta, Bugatti Chiron trebuie să fie suficient de bine optimizat din punct de vedere aerodinamic pentru a putea atinge o viteză uluitoare de 450 km/h! Sperăm că designul inspirat din cel mai nou concept Vision Gran Turismo îl va ajuta în acest sens.

bugatti-chiron-necamuflat-5478b23259c18cf931-0-0-0-0-0

bugatti-chiron-necamuflat-dd41123259c406e2cc-0-0-0-0-0

Comentarii