lukoil-banenr

Succesorul lui Ferrari Enzo va avea aproape 1000 cp!

Dupa ce se zvonea ca Bugatti Veyron va fi detronat de un confrate italian, dupa ce se spunea ca urmasul lui Enzo va fi un Supercar hibrid, iata ca se nasc si ceva zvonuri mai aproape de adevar. Surse din interiorul companiei de design Pininfarina au spus ca se lucreaza la o masina Ferrari Enzo… reloaded. Printre detaliile care se cunosc, fie ele si doar prin viu grai, se pare ca va exista un motor V12 de 920 cp de 7.3 litri.

Pilot Autoexpert

Se pare ca si zvonul unei masini hibride se adevereste. Motorul V12 va fi responsabil de 800 de cai putere, de restul ocupandu-se un motor KERS electric. Tractiunea spate, caroserie monococa din carbon si o greutate de numai 1050 kg. sunt si ele alte detalii care au aparut recent despre urmasul lui Enzo.

In doar cateva zile, Ferrari va veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model, succesorul lui 599. E vorba de F620, despre care se stiu deja detalii, aparand atat poze cat si filme cu masina ascunsa. Insa va mai trece cel putin un an pana cand vom vedea succesorul lui Enzo, Supercarul absolut care va detrona orice masina din prezent.

Comentarii