lukoil-banenr

Mult aşteptata ninsoare le dă bătăi de cap şoferilor. Inspectoratul Naţional de Patrulare a anunţat că mai mutle drumuri dar şi localităţi de la sudul ţării au rămas blocate!

FLYONE

A fost nevoie de intervenţia INP pentru a oferi drumarilor posibilitatea de a curăţa traseele iar astfel conducătorii auto să poată circula în siguranţă. Stratul gros de zăpadă a făcut impracticabil sectorul de drum carea leagă raioanele Cahul şi Vulcăneşti, mai cu seamă în localităţile Slobozia Mare şi Giurgiuleşti. La moment, în această zonă se circulă cu dificultate din cauza ninsorilor și depunerii stratului gros de zăpadă.

diselok

Autorităţile recomandă şoferilor să evite pe cât posibil deplasările la drum lung, iar dacă sunt nevoiţi să o facă, sa se informeze cu privire la starea acestora. Cei care pornesc la drum ar trebui să aibă rezervorul plin cu combustibil, haine groase, pături dar şi o lopată pentru deszăpezire!

Totodată conducătorii auto sunt sfăutiţi să adopte un stil de condus preventiv, fără accelerări sau frânări bruşte şi să acorde o atenţie sporită traficului rutier!

Comentarii