lukoil-banenr

Compania de inginerie RML Group, a proiectat versiunea civilă a supercarului Aston Martin Vulcan. Vehiculul care va primi permisiunea de a rula pe drumurile publice, a fost prezentat jurnaliştilor care la rândul lor au arătat pozele bolidului publicului larg.

Pilot Autoexpert

Conform imaginilor supercarul a primit o capotă regândită şi blocuri optice noi. Vehiculul a fost dotat cu semnalizatoare de viraj iar elementele LED ale farurilor din spate au fost acoperite cu plastic transparent.

Aston Martin Vulcan a păstrat motorizarea din uzină, aceasta este reprezentată de un propulsor aspirat natural cu capacitatea cilindrică de 7.0 litri, care cuplat la o cutie de viteze secvenţială cu şase trepte dezvoltă 820 CP. Deşi ar trebui să menţionăm că, cutia a fost resetată pentru un condus confortabil pe drumurile publice.

Lista completă a modificărilor tehnice până când nu a fost prezentată, dar se cunoaşte că supercarul este dotat cu un diferenţial LSD, o suspensie cu amortizatoare adaptive şi un sistem de traction control capabil să lucreze în câteva regime diferite.

Publicaţia Autocar anunţa mai devreme că lucrările de modificare a bolidului Aston Martin Vulcan într-un supercar civil vor dura circa patru luni, iar preţul acestei transformări îi va costa pe doritori o sumă din şase cifre, care la moment încă nu este specificată.

Comentarii