lukoil-banenr

Dacia, în parteneriat cu Orange România, a lansat o nouă versiune a SUV-ului său Duster. Aceasta poartă denumirea de „Connected By Orange” şi vine cu câteva dotări speciale şi opţiuni chiar necesare pentru un automobil modern. 

Pilot Autoexpert

Aşadar, Dacia Duster Connected by Orange este oferită la pachet un dispozitiv hotsport, care oferă conexiune la internet prin Wi-Fi pentru toţi cei cinci pasageri. Clienţii vor avea inclus abonamentul pe o perioadă de 24 de luni în care vor primi câte 12 GB de trafic lunar. Hotspot-ul poate găzdui până la zece dispozitive conectate simultan!

Afară de accesul la internet, SUV-ul de la Mioveni se poate lăuda cu o tapiţerie nouă de un design special, cameră video pentru marşarier, scaune faţă cu încălzire, jante din aliaj uşor cu un diametru de 16 inch şi cu finisaj „Noir Diamanté”, dar şi un sistem  navigație Media Nav cu Bluetooth și USB încorporat.

Ediţia specială a modelului este pusă în mişcare, la alegere, de motorizarea 1.6 litri, pe benzină ce dezvoltă 114 CP, sau, unitatea 1.5 dCi de 109 CP. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start-Stop și respectă normele Euro 6. În România preţul de start al noului model începe de la 15.400 de euro!

sursa: automarket.ro

Comentarii