lukoil-banenr

Cea de a opta generaţie a modelului Suzuki Alto se poate lăuda cu o nouă platformă, o greutate redusă dar şi un consum de carburanţi extrem de mic.

FLYONE

Oficialii companiei susţin că acesta este cel mai eficient automobil de oraş, prezent pe piaţa Japoniei, înregistrând un consum mixt de numai 2.7 litri la sută, potrivit standardelor JC08. Compacta cântăreşte este dotată cu un motor în trei cilindri de numai 660 cmc volum, cuplat la transmisia manuală cu cinci trepte şi cântăreşte 610 kilograme, iar asta deja explică multe.

diselok

Suzuki-Alto-3

În ciuda dimensiunilor sale compacte, maşinuţa este foarte spaţioasă, în mare parte datorită ampatamentului de 2.460 de mm şi, caracteristic pentru o maşină de oraş, se poate lăuda cu un interior versatil. Suzuki a echipat maşina cu sisteme de siguranţă ca Radar Brake Support, Hill Hold Control, sistem de protecţie pornirea neintenţionată a motorului dar şi stopuri cu iluminare activă în caz de frânare de urgenţă.

Suzuki-Alto-4

Preţul maşinii porneşte de la 7.060 de dolari şi poate fi comandată în două versiuni de tracţiune, pe puntea faţă dar şi cu tracţiune integrală.

Suzuki-Alto-8

Suzuki-Alto-7

Suzuki-Alto-6

Suzuki-Alto-5

Comentarii