lukoil-banenr

Suzuki S-Cross, conceptul unui nou design al mărcii japoneze

Premiera japoneză prezintă un crossover compact cu linii sportive alături de o nouă filozofie de design. Conceptul are un set de blocuri optice cu LED-uri, bosaje umflate ale aripilor şi un logo de mari dimensiuni încorporat în grila faţă. Montanţii A au un aspect futurist, subliniat de parbrizul vopsit în negru pentru a conferi întregului conceptul un contrast mai puternic.

Pilot Autoexpert

„Emoţie, calitate şi eficienţă aerodinamică – acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Designul interpretrează cât mai bine dinamismul, dar şi soliditatea, oferindu-i conceptului un aspect inovativ. Liniile dinamice şi distinctive se regăsesc la nivelul întregii caroserii.”, spun oficialii de la Suzuki despre noul lor concept.

Suzuki S-Cross are posibilitatea de a da tonul unei noi direcţii de design pentru constructorul japonez. Noul concept Suzuki este prezentat la standul mărcii nipone de la Paris alături de actuala gamă: Alto, Splash facelift, Swift Sport ,Jimny facelift şi Grand Vitara facelift.

Comentarii