lukoil-banenr

Un tânăr în vârstă de 25 ani, originar din raionul Rezina, a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce a tamponat violent un bărbat în vârstă de 52 ani, în timp ce traversa carosabilul pe trecerea de pietoni, informează serviciul de presă al poliţiei.

Pilot Autoexpert

Incidentul a avut loc pe strada Calea Moşilor, în seara zilei de 18 septembrie curent, în jurul orei 20.00. Poliţia Capitalei a fost informată imediat despre incident, fiind orientată la faţa locului grupa de documentare a accidentelor rutiere. Totodată a fost solicitată şi o ambulanţă, întrucât victimei i-au fost provocate leziuni corporale grave, fiind transportată de urgenţă la spital.

În acest context angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au iniţiat acţiuni de urmărire penală în vederea stabiliri tuturor circumstanţelor, în special acţiunile exacte ale şoferului implicat în accident. El este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.

Înregistrarea video o puteţi urmări aici.

Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită tuturor participanţilor traficului rutier, să respecte cu stricteţe regulile de circulaţiei rutieră.

 

Comentarii