lukoil-banenr

Acum e clar de ce moldovenii iubesc atât de mult SUV-uril! Pentru că pot merge la bunica în sat fără să îşi facă griji de suspensia maşinii, sau să meargă la pescuit, ori la munte. Pot ajunge oriunde, unde drumul este aproape impracticabil, sau nici nu există măcar. Dar cel mai important, pentru că pot parca pe trotuare, se pot căţăra pe borduri şi chiar mai bine de atât, pot ocoli ambuteiajele, urcând tot pe trotuar. 

Pilot Autoexpert

Ştiţi ce este asta nu? Acea porţiune de asfalt, sau de pământ cu mici petece şi gropi asfaltate, rezervată PIETONILOR, aia o numim noi trotuar. Până şi DEX-ul este deacord cu noi şi ne spune că „TROTUÁR, trotuare, este o porțiune special amenajată de-a lungul unei străzi, mai ridicată decât partea carosabilă, rezervată circulației pietonilor.” Deci e clar, ne-am convins că aceste cărăruşe în jungla noastră sunt predestinate pietonilor şi nu fiarelor, corect?

Atunci de ce tu, creatură rară, la volanul unui Mercedes-Benz Gelandewagen, trebuie să ne demonstrezi că poţi fi altceva decât om? Păi nu stau toţi cuminţi şi aşteaptă în ambuteiaj? Cu ce eşti tu mai special că nu îţi ai locul la coadă? Că te dau banii afară din casă, ori că nu ai cei şapte ani de acasă?

Într-o altă ordine de idei, mă întreb cine o fi şi prostul care ţi-a permis să te reintegrezi în banda de circulaţie? Oare chiar putem tolera toţi nesimţiţii sub pretextul că sunt „grăbiţi”? Că în ţara asta toţi se grăbesc, unul la masă, altul acasă, al treilea la muncă, restul la distracţie…
Apropo, cei care se tot plâng că vor în Europa, acolo nu se practică aşa ceva şi nici nu se tolerează asemenea abateri morale! Deci data viitoare când mai vedeţi un domn ca ăsta, nu ezitaţi să îl şi bucuraţi cu o plângere la poliţie, un proces verbal în prag de sărbători întotdeauna e binevenit! Să fim mai darnici!

Şi aici vedem eroul nostru! Bravo, ai o maşină demnă de demonstrat cât de inculţi putem fi ca naţiune!

12241725_660671937408434_535674811534384079_n

sursa: point.md

Comentarii