lukoil-banenr

Ritmul alegro în care tot mai mulţi dintre noi ne petrecem astăzi viaţa, ne provoacă deseori să neglijăm cele mai simple reguli de siguranţă rutieră. Reguli, respectarea cărora implică câteva exerciţii de fitness şi care ţi-ar fura din timpul tău preţios nu mai mult de două-trei minute. Este vorba despre deszăpezirea maşinii. 

Pilot Autoexpert

Pe lângă faptul că îţi asiguri ţie vizibilitatea maximă şi te scuteşte de micile avalanşe de zăpadă care îţi vin peste parbriz, deszăpezirea completă a maşinii, este la fel de importantă şi pentru şoferii care te însoţesc în trafic. Asta deoarece, la viteze înalte, micile bucăţi de gheaţă sau zăpadă, ar putea ateriza pe parbrizul unei maşinii ce te urmăreşte, iar astfel îi creezi altuia incomodităţi pe care nu le-a meritat.

Iar în cazuri şi mai dramatice, se poate întâmpla exact ca în filmarea video de mai jos, surprinsă de camera de bord a unui conducător auto din SUA. Din fericire, acesta şi-a păstrat calmul şi a ţinut situaţia sub control, însă totul se putea sfârşi mult mai tragic. Priviţi!

Comentarii