lukoil-banenr

Teaser Citroen DS: DS6 sau DS9?

Gama Citroen DS pare sa se completeze foarte repede. Dupa ce in doar doi ani i-au transpus in realitate pe DS3, DS4 si DS5, francezii se pregatesc sa intre in zona cea mai rarefiata a segmentului premium, cu urmatorul DS, care va fi si cel mai mare din gama.

Pilot Autoexpert

Chiar astazi, Citroen a publicat, pe pagina sa oficiala de Facebook, prima poza-teaser a viitorului varf de gama. Desi avem de-a face cu o imagine artistica, realizata destul de neclar, in mod intentionat, putem observa o influenta importanta din partea conceptului Citroen Metropolis.

Limuzina, prezentata sub forma de concept, la Salonul Auto Shanghai 2010, anunta un design nou pentru marca din Hexagon, marcat de linii ascutite si console ample. Cu un design spectaculos, show car-ul era realizat chiar de echipa de designeri organizata de Citroen in Shanghai.

Masina din teaser prezinta aceleasi proportii, dar farurile par complet noi, iar portierele par a fi unele conventionale, nu de tip suicide-doors, precum ale conceptului. Ramane de vazut cum se va concretiza noul flagship frantuzesc, data fiind varsta destul de inaintata a actualei nave-amiral a celor de la Citroen, binecunoscutul C6.

Comentarii