lukoil-banenr

Lexus are planuri grandioase şi urmăreşte să pătrundă în clasa premium de top, în special cea a mașinilor prerformante, acolo unde Audi, BMW și Mercedes dictează regulile jocului. Primul pas al niponilor ține de lansarea versiunii F al sedanului compact IS.

FLYONE

Astăzi, în gama producătorului nipon, linia F este reprezentată de coupe-ul RC F. Dacă stăm să ne gândim, Lexus a și declarat acum câteva luni că în curând va mai apărea un model F iar acesta va fi prezentat publicului în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Zis și făcut, astăzi, niponii au postat un teaser al viitorului model iar judecând după imagini, acesta ne prezintă versiunea de performanță a sedanului GS.

diselok

Comparativ cu un Lexus GS obişnuit, noul GS F dispune de blocuri optice modificate cu o alură de bumerang care amintesc mult de cele ale SUV-ului NX, un spoiler frontal mai agresiv, o grilă a radiatorului de dimensiuni impunătoare, elemente de crom şi fibră de carbon, dar şi jante de un design absolut nou. Sub capotă cel mai probabil se va regăsi un motor V8 de 5.0 litri şi aproximativ 500 CP.

Lexus-F-model-teaser-2

Comentarii