lukoil-banenr

TechArt revine în arena tunerilor cu un nou proiect, bazat pe unul dintre cele mai populare modele ale constructorului din Stuttgart, Porsche Cayenne. Creaţia a fost botezată TechArt Magnum şi a fost preparată special pentru Essen Motor Show undeva fi prezentată alături de alte sute de exponate speciale.

Pilot Autoexpert

Dar, acum nu ne interesează ceilalţi, ci doar modelul în cauză. Special pentru acest Cayenne în versiunea de facelift, designerii germani au creat un kit aerodinamic impunător, cu bare faţă şi spate redesenate complet, guri de ventilare masive şi o nouă grilă frontală foarte permisivă. Nu lipsesc luminile de zi LED DRL, pleoapele pentru faruri, inserţiile din fibră de carbon la nivelul oglinzilor exterioare, dar şi aplicate pe finalele sistemului de efacuare.

Imaginea este completată de jantele imense de 22 inch în diametru, TechArt Formula IV, care pot fi combinate într-o nuanţă de culori cu cea de caroserie sau etrierii de frână. Reprezentanţii companiei dau asigurări că acelaşi contrast se găseşte şi la interior, însă din păcate nu avem poze care să ne confirme acest lucru.

techart-previews-new-magnum-10

Întreg programul de tuning, include şi o creştere a performanţelor. Astfel că proprietarii de Porsche Cayenne S Diesel se vor bucura de un plus de 35 de CP, iar pentru Cayenne Turbo cifrele se ridică la 80 şi 180 de cai putere, în dependenţă de buzunarul clientului. În cazul celui din urmă vorbim de un total de 700 de cai putere şi 920 Nm de cuplu motor! Cu asemenea herghelie sub capotă TechArt Magnum suceşte prima sută la oră în numai 4.1 secunde iar viteza maximă pe care o poate atinge se ridică la 295 km/h.

techart-previews-new-magnum-1

techart-previews-new-magnum-2

techart-previews-new-magnum-3

techart-previews-new-magnum-4

techart-previews-new-magnum-5

techart-previews-new-magnum-6

techart-previews-new-magnum-7

techart-previews-new-magnum-8

techart-previews-new-magnum-9

techart-previews-new-magnum-12

techart-previews-new-magnum-13

techart-previews-new-magnum-14

techart-previews-new-magnum-15

 

sursa: carscoops.com

Comentarii