lukoil-banenr

Compania americană Tesla, a anunțat la jumătatea lunii mai că, clienții care au depus deja avansuri pentru Model 3 își pot configura inclusiv versiunea cu tracțiune integrală și versiunea de performanță, ultima echipată de asemenea cu tracțiune integrală.

Pilot Autoexpert

CEO-ul producătorului din Silicon Valley, Elon Musk, a anunțat pe contul său oficial de Twitter că primul exemplar Model 3 în versiunea de performanță cu tracțiune integrală a ieșit cu succes de pe liniile de producție.

Totuși, Tesla a apelat la o strategie mai puțin obișnuită construind o linie de asamblare în afara uzinei de la Fremont, într-o structură care ne aduce aminte de un cort improvizat. De altfel, publicația Autocar notează că linia de asamblare are un caracter temporar și că nu este clar dacă aceasta va fi transformată sau nu în facilitate de producție permanentă.

„O muncă incredibilă din partea echipei Tesla. Noua linie generală de asamblare a fost gata în 3 săptămâni cu resurse minime. Vă iubesc foarte mult”, a scris Musk pe Twitter după ce a atașat și o imagine cu prima unitate Model 3 de performanță care a ieșit de pe banda rulantă.

Potrivit datelor tehnice menționate anterior de americani, versiunea de performanță cu tracțiune integrală oferă aceleași motoare, disponibile însă în versiuni mai puternice. Datorită anumitor îmbunătățiri, versiunea de performanță ajunge la 96 km/h în doar 3,5 secunde. Ba mai mult, Tesla oferă această versiune cu un spoiler din fibră de carbon, jante Performance cu diametrul de 20 inch și un plus de nuanțe de negru și alb pentru interior.

Comentarii