lukoil-banenr

Tesla a anunţat că începe reducerea numărului de angajaţi ai companiei. Această decizie vine în urma unei cercetări care a dat de înţeles că unele subdiviziuni sunt inefective. În special este vorba despre departamentul de vânzări şi staff-ul administrativ. Anunţul vine de la publicaţia The Mercury News, cu referire la producătorul auto.

Pilot Autoexpert

Oficialii companiei spun că aceasta este o practică obişnuită şi nici într-un caz nu merge vorba despre concedieri în masă. Majoritatea posturilor care au devenit deja vacante vor fi suplinite în timpul apropiat. Angajaţii Tesla însă, spun că aceste acţiuni îi demoralizează grav pe cei rămaşi.

Ceva timp mai devreme au apărut un şir de noutăţi în presă care scriau că compania americană ademeneşte specialişti din alte companii pentru a lucra la proiecte ambiţioase. Astfel fostul designer de la Porsche, Felix Godard, munceşte asupra habitaclelor EV-urilor companiei. Iar vice-preşedinte pentru producerea vehiculelor, a devenit Peter Hochholdinger, cu o experienţă de 22 de ani în cadrul companiei Audi.

În octombrie 2017 s-a anunţat că producătorul auto Tesla, are mari probleme la producţia lui Model 3, unde în loc de 1.500 maşini planificate, au fost produse doar 260 de unităţi. Reprezentanţii companiei spun că aceste probleme sunt cauzate de dificultatea setării echipamentului de asamblare în California şi Nevada. Oare ar fi acesta un motiv pentru care mulţi angajaţi şi-au pierdut locul de muncă?

Comentarii