lukoil-banenr

Încă un Audi R8 V10 Plus va ajunge la fier vechi! Iar vinovat se face un şofer, potenţial client al unui showroom din Marea Britanie, care a optat pentru un test drive cu maşina însă nu a mai ajuns cu ea înapoi la dealer. Din lipsă de experienţă, ori fiind prea emoţionat, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. 

Pilot Autoexpert

Se întâmplă deseori ca un supercar să îşi încheie viaţa într-un mod subit. De fapt, dacă stăm să ne gândim bine, maşinile sport exclusive fie îşi duc bătrâneţea în garajul vreunui colecţionar, fie ajung să fie distruse în accidente, atât pe circuit cât şi pe drumurile publice. Iar R8-ul în nuanţa de vopsea Vegas Yellow se încadrează în a doua categorie, ca fiind mai puţin norocos.

Nu ştim care a fost cauza principală a accidentului însă acum practic nici nu ar mai conta, oricum supercarul nu mai poate fi restaurat şi cel mai probabil va fi scos din uz, ori dezmembrat pentru piese. Păcat de ea, mai ales că este dotată cu un motor V10 de 5.2 litri, aspirat natural, care produce 610 cai putere, livraţi sistemului de tracţiune integrală, care iată că, nu l-a salvat pe tânărul „pilot”.

wcf-audi-r8-v10-plus-crash-audi-r8-v10-plus-crash (1)

wcf-audi-r8-v10-plus-crash-audi-r8-v10-plus-crash

Comentarii