lukoil-banenr

Deşi sunt practic incomparabile totuşi cineva a îndrăznit să facă o paralelă între limuzina vârf de gamă al celor de la Mercedes, S65-ul AMG şi cel mai neastâmpărat Dodge Challenger, în versiunea Hellcat.

FLYONE

O să vă dăm dreptate dacă veţi spune că nici într-o altă lume „cei doi” nu pot fi rivali, S-Class-ul fiind o limuzină extrem de bine dotată, îmbibată cu cele mai noi tehnologii şi care are un preţ de pornire de peste 200.000 de dolari, iar de cealaltă parte este un sportcar, fără nici o urmă de lux sau eleganţă ci doar forţă brută.

diselok

Totuşi ambele automobile au ceva în comun şi anume caii putere. Mercedesul S65 AMG este pus în mişcare de un V12 turbo-aspirat ce dezvoltă 621 de cai putere, iar Dodge-ul SRT Hellcat a optat pentru un V8 supraalimentat capabil să livreze 707 cai putere! Limuzina germanilor prinde suta în 4.2 secunde în timp ce monstrul americanilor se isprăveşte în 3 secunde cu acelaşi exerciţiu.

Însă, cel mai mult ce le diferenţiază la prima vedere, este sunetul motorului. Noi nu ştim care dintre ele sună mai bine, iată de ce o să lăsăm pe voi să ne spuneţi!

Comentarii