lukoil-banenr

The Fast and the Furious devine serial?

Pilot Autoexpert

Vin Diesel pe pagina sa de Facebook a dat ceva speranţe fanilor filmelor The Fast and the Furious în ceea ce priveşte continuarea acesteia.

Una dintre cele mai de succes francize cinematografice este categoric The Fast and the Furious. A ajuns deja la episodul numărul 4 şi asta în condiţiile în care a fost un succes de casă. Nu s-a ştiut după ultima producţie dacă va exista vreo continuare. Recent, Vin Diesel pe pagina sa de pe Facebook a confirmat indirect planul pentru episoadele 5 şi 6. Scenaristul Chris Morgan, cel care e în spatele poveştilor din prima parte şi ultima, a livrat deja materialul pentru următoarele două pelicule.

Nu s-a dat verde încă la producţii, dar cu o echipă completă şi gata de lucru, cu un titlu care garantează bani frumoşi în buzunar, trebuie să fii total neinspirat să spui NU. Rămâne de văzut dacă noile producţii vor reveni cât de cât cu roţile pe pământ şi se vor apropia de realismul din prima producţie sau va deveni un fel de trailer de lung metraj la un joc video.

 

Comentarii