lukoil-banenr

Tunerul din Marea Britanie Urban Truck a hotărât că Land Rover Defender merită mai mult decât îi poate oferi uzina mamă, motiv pentru care a trecut mașina prin atelierul său. Rezultatul este unul impresionant, o herghelie de 500 CP sub capotă și un exterior bestial!

FLYONE

urban-truck-lr-1

Astfel, motorul de serie a fost înlocuit cu o unitate V8 de 6.2 litri sustras direct de sub capota unui Corvette, şi care este capabilă să livreze un cuplu de 540 Nm. În funcție de grosimea buzunarului, poți alege versiunea de 430 sau cea de 500 CP! Cutia de viteze este una automată etajată în 6 rapoarte iar selectorul treptei de viteză este unul electronic. Evident, tracțiunea integrală este un atribut incontestabil!

diselok

urban-truck-lr-2

Nu se cunosc parametrii tehnici ai mașinii, cum ar fi accelerarea pînă la prima sută la oră sau viteza maximă dar cert este un lucru, Defender-ul tunat va lăsa la semafor multe mașini puternice. Ce ține de aspect-ul exterior, britanicii au vopsit mașina într-o culoare neagră pentru ai conferi mai multă agresivitate, au încălțat-o în jante de 21 de inch şi au montat un sistem de eșapament cu evacuări cromate duble. Şi asta nu e tot! Pentru a face față puterii crescute, suspensia a fost revizuită iar frânele înlocuite cu unele mai peformante. Garda la sol este mai mică cu 20 mm față de cea a unei mașini de serie, lucru care se datorează noilor arcuri și amortizoare Bilstein!

Nu s-a uitat nici de interior unde se regăsesc scaune Recaro Sportster, un volan Momo și sistem audio Alpine. Prețurile încă nu au fost anunțate dar cei interesați, pot contacta direct tunerul britanic pentru o eventuală comandă!

urban-truck-lr-3

urban-truck-lr-4

urban-truck-lr-5 (1)

urban-truck-lr-5

urban-truck-lr-7

urban-truck-lr-8

urban-truck-lr-9

urban-truck-lr-11

urban-truck-lr-12

urban-truck-lr-13

urban-truck-lr-14

urban-truck-lr-15

urban-truck-lr-16

urban-truck-lr-17

urban-truck-lr-18

urban-truck-lr-19

urban-truck-lr-20

urban-truck-lr-21

urban-truck-lr-22

Comentarii