lukoil-banenr

Unele dintre cele mai frumoase drumuri de parcurs din Europa se găsesc în România! Două dintre acestea, care sunt deseori preferate şi de turiştii moldoveni, Transfăgărăşan şi Transalpina vor fi în curând închise pentru circulaţie. Astfl că dacă ţi-ai propus să mergi în vacanţă pe aceste trasee, ar trebui să te grăbeşti!

Pilot Autoexpert

Autorităţile româneşti se pregătesc deja pentru sezonul de iarnă, iar acest lucru înseamncă că începând cu data de 2 noiembrie, circulaţia pe aceste porţiuni va fi suspendată! Potrivit portalului automarket.ro, decizia aparţine Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) care a anunţat că, din cauza apropierii sezonului rece şi a pericolului reprezentat de alunecările de teren şi căderile de stânci, Transfăgărăşan şi Transalpina vor fi închise pe următoarele porţiuni:

▶ DN 7C (Transfăgărăşan), între kilometri 104 (Piscu Negru) şi 130 (Cabana Bălea Cascadă), până în vara 2016;
▶ DN 67C (Transalpina), între kilometri km 34+800 (Rânca) şi 79+200 (Curpat), până în 31 martie 2016.

În ce priveşte circulaţia rutieră pe Podul Giurgiu-Ruse, aceasta va fi reluată în ambele sensuri, chiar dacă lucrurile de reparaţii începute în aprilie nu au fost încă finalizate. Astfel, o porţiune de 300 de metri lungime va fi reparată abia în primăvara anului viitor.

sursa: automarket.ro

Comentarii