lukoil-banenr

Titlul ‘International Van of the Year’ este câştigat de noul Ford Transit Custom

Transit Custom a obţinut 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133 de puncte, din partea juriului format din 24 de jurnalişti de profil, un rezultat mai bun decât punctajele totale combinate ale ocupantelor locurilor doi şi trei – Dacia Dokker şi Mercedes-Benz Citan. Astfel, noul Transit se alătură modelelor Transit (2001), Transit Connect (2003) şi Transit (2007) stabilind un nou record de patru victorii pentru familia Ford Transit în istoria de 22 de ani a concursului.

Pilot Autoexpert

„Transit Custom este un nou tip de vehicul comercial de 1 tonă – solid şi practic, dar şi aspectuoas şi manevrabil,” a declarat Barb Samardzich, Vicepreşedinte Dezvoltare Produse Ford Europa, „îmbinarea trainiciei şi consumului legendare ale vanului Transit cu un design şi dotări similare autovehiculelor a reprezentat o sarcină foarte dificilă, dar inginerii noştri au reuşit acest lucru,” a mai adăugat ea. „Suntem foarte mandri că eforturile lor au fost recunoscute printr-un premiu atât de important.”

Premiul pentru anul 2013 a fost obţinut la finele primei zile dedicate presei la Salonul de la Hanovra. Compania Ford aduce în premieră la acest salon noul Transit Custom, care reprezintă o generaţie complet nouă de vehicule comerciale de 1 tonă, împreună cu noul Transit şi noul Transit Connect. Ford a anunţat recent că îşi valorifică strategia de platforme globale şi îşi va remodela complet întreaga linie de vehicule comerciale pentru Europa în următorii doi ani. Comercializarea noului Transit Custom va începe în curând pe toate pieţele majore din Europa.

Comentarii