lukoil-banenr

Dacă eşti un împătimit de automobile, însă obişnuieşti să îţi petreci timpul mai mult pe Instagram, AutoExpert îţi vine în ajutor cu o sugestie preţioasă. În cele ce urmează vei afla care sunt top 10 accounturi pe care să le urmăreşti cu sufletul la gură, savurând cele mai explozive poze cu maşinile tale preferate.

Pilot Autoexpert

1. black_list
Supercaruri, maşini clasice, stilate sau simple, toate surprinse în habitatul lor natural de către un grup de entuziaşti auto din California.

blacklist

2.capturingthemachine
Acest account îi aparţine fotografului auto Kevin McCauley, care în pauzele dintre călătoriile de servici, se delectează cu o poză două a unor maşini de epocă.

capturingthemachie

3.carlifestyle
Dacă e rapidă, este extrem de scumpă, impracticabil de coborâtă sau ruptă din altă lume, atunci e carlifestyle. Aici sunt colectate cele mai impresionante imagini de la cei mai renumiţi fotografi din industria auto.

carlifestyle

4.crankandpiston
Supercaruri, hypercaruri, SUV-uri monstruoase sau bolizii care cuceresc deşerturile din Dubai, toate le găseşti aici, la crankandpiston.

crankandpiston

5.gfwilliams
George Williams, un fotograf auto originar din Marea Britanie, a decis să împărtăşească cu restul lumii, tot ce trece prin faţa obiectivului său.

gfwilliams

6.itswhitenoise
Descoperă cele mai exclusive supercaruri, în viziunea unui fotograf de gen opus, Elizabet White!

itswhitenoise

7.jameypricephoto
Originar din Charlotte, Carolina de Nord, Jamey călătoreşte în lumea întreagă pentru a surprinde cele mai incendiare imagini din campionatele de Formula 1.

jameypricephoto

8.larry_chen_foto
Membrul echipei Speedhunters, Larry, a devenit foarte popular în Instagram graţie pozelor sale dinamice, obţinute în cele mai neobişnuite locaţii din lumea întreagă.

larrychenphoto

9.petroliciousco
Dacă eşti pasionat de automobile clasice, vintage, atunci eşti pe adresa care trebuie. Apasă butonul Follow pentru a te delecta cu imagini absolut superbe a unor maşini de epocă.

petroliciousco

10.supersangron
Iar aici, găseşti pozele lui Scott Brown, surprinse exclusiv cu iPhone 4s şi 5s, în ţara sa de origine, SUA.

supersangron

Comentarii