lukoil-banenr

Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu tot ce vedeţi la TV este adevărat şi nu toate maşinile fiţoase merită banii. Iar când vine vorba de agăţat fete, un subiect deosebit de important, trebuie de găsit abordarea cea mai corectă, argumentarea cea mai justificată… Cu speranţa că simţul umorului este ok şi staţi bine la acest capitol…

FLYONE

Picture 011

diselok

 Dacia Logan

Nu e nici o greşeală – regele şoselelor la Chişinău şi nu numai este automobilul cel mai des folosit la agăţat fete. Nu ţii minte? Da aseară în ce maţină ai urcat-o? În taxi, corect. Mai exact, cu un Logan. Folosită cel mai des de către taximetrişti, Dacia Logan este maşina pe care ţi-o recomandăm dacă ţi-ai făcut cumva pe diseară vreun plan-uragan. Dacă îi mai tai şi acoperișul…

Toyota_Tundra_Crew_Max_Limited_resize

 Toyota Tundra

Să nu te sperie denumirea! Dacă ai vreo femeie gospodină sau e obişnuită cu king size-ul – asta e cea mai potrivită. Poţi încărca ce vrei în ea – şi căţel, şi purcel, şi soacră. Chiar nu contează că trebuie să mergi cu cisterna de motorină ataşată ca remorcă. Cu siguranţă vei cuceri femeia cu o asemenea maşină, mai ales pe cea care arde de nerăbdare să care mobila la mama.

10811996_957071700974549_2002478147_n (1)_resize

UAZ 469

Dacă Toyota Tundra nu a fost în stare să străbată drumurile pline de noroi ca să ajungeţi acasă la mama soacră, atunci venim cu o recomandare mai veche, dar bună – nimic nu se compară cu  Uazikul – UAZ 469. Clasica genului. E drept că la capitolul confort mai şchiopătează, dar fetele pe care le vei duce la pădure în lipsa drumurilor, cu siguranţă, vor rămâne mulţumite/fericite.

10811996_957071700974549_2002478147_n_resize

ZAZ 968

Recomandat în cazul în care te temi că poţi rămâne neauzit şi toate bunăciunile vor trece pe lângă tine în astă seară. Te faci prezent/auzit de îndată ce porneşti motorul, iar atunci când accelerezi – ihaaaaaa! Toată mahalaua va şti că ai ieşit la acţiune şi eşti pe cai mari. Mă rog, nu-s atât de mari într-un Zaporojeţ. În schimb, efectul apariţiei va fi unul de băgat în… seamă.

BMW 640i Gran Coupe_resize

BMW Seria 6 Gran Coupe

Nu în zădar am lăsat maşina asta în coada topului. E scumpă, şi la cumpărat şi la service, pe taximetru n-o pui, în pădure cu ea nu te bagi, mai mult de 4 fete în ea nu încarci, portbagajul nu e suficient de încăpător ca să găzduiască şi mangalul pentru frigărui. Doar aşa, s-o ei de fudulie!

 

Comentarii