lukoil-banenr

Spiritul sărbătorilor de iarnă ne-a cam părăsit, însă pentru unii se pare că totul abia începe. Este şi cazul tunerului rus TopCar nu renunţă la stilul său ieşit din comun de a modifica maşini. De această dată ne uimeşte cu un G63 lucrat într-o combinaţie de culori cel puţin ciudată, alb cu roşu. 

Pilot Autoexpert

Ştim foarte bine că gusturile nu se discută, şi totuşi nu te-ai fi aşteptat să vezi un G-Class, construit pentru a fi extrem de robust şi brutal, să fie până la urmă transformat într-un automobil care îţi aminteşte de Moş Crăciun şi publicitatea de la Coca-Cola, nu-i aşa? Chiar dacă, potrivit autorilor proiectului, la finisarea maşinii în combinaţia de două culori, s-au folosit tehnologii speciale, foarte inovative, totuşi rezultatul final, este pe puţin şocant 🙂

De menţionat că  sub această vopsea se ascunde un bodykit marca Hamann, cu aripi umflate, bare de protecţie cu un profil mai pronunţat, capota modificată şi lumini de zi LED incorporate.

Interiorul însă, este ceva mai reuşit, însă aici roşul este deja combinat cu nuanţe de negru şi fibră de carbon, în două culori.

Mercedes-G-Class-1

Mercedes-G-Class-2

Mercedes-G-Class-3

Mercedes-G-Class-4

Mercedes-G-Class-5

Mercedes-G-Class-6

Mercedes-G-Class-7

Mercedes-G-Class-9

Mercedes-G-Class-10

Mercedes-G-Class-11

Mercedes-G-Class-12

 

Comentarii