lukoil-banenr

Toyota Auris a fost reînnoită

Pilot Autoexpert

Toyota Auris primeşte un facelift, care la prima vedere nu pare să spună multe, dar după o examinare cât se poate de atentă constanţi că este un facelift şi că arată mai bine.
Versiunea europeană primeşte aceleaşi modificări estetice ca şi în cazul versiunii japoneze şi nu diferă foarte mult de conceptul Auris HSD Hybrid, prezentat la Frankfurt 2009.

Deşi înşirate pe hârtie modificările sunt destule: grilă redesenată, spoilere remodelate, blocuri optice noi (cele din spate cu o porţiune clară), capotă sculptată uşor diferit şi oglinzi cu semnalizatoare integrate, modificările sunt atât de „Toyota” încât sunt greu de observat la prima vedere. Modelul a câştigat totuşi în expresivitate, farurile şi calandrul fiind principalii factori ai schimbării.
Noutatea absolută vine însă de la conceptul mai sus amintit, sistemul hibrid fiind implementat şi pe versiunea de serie. Despre acest model se ştie doar că va împărţi în mare tehnologia de serie cu Toyota Prius, dar mai multe vom afla în preajma Salonului de la Geneva.

 

Comentarii