lukoil-banenr

Toyota Auris Hatchback Gundam Style

Lansat recent la Salonul Auto de la Paris, Toyota Auris primeşte primul kit de tuning din partea specialiştilor de la Modellista. Fiind tunerii de casă ai constructorului japonez, cei de la Modellista s-au lăsat inspiraţi în modificarea noului Auris de către serialul de desene animate cu roboţi – Gundam. Tunerii şi-au denumit pachetul de tuning asemănător unui personaj al seriei animate: Char Aznable.

Pilot Autoexpert

Kit-ul aerodinamic include o extensie pentru spoilerul frontal, lumini LED repoziţionate, aerisiri montate pe capotă, praguri laterale, un eleron montat pe acoperiş, un deflector posterior şi patru ţevi de eşapament. Modellista a aplicat şi un colant de culoare roşie la nivelul caroseriei şi unul ce imită fibra de carbon pe acoperiş. Pentru a completa imaginea, automobilul primeşte un set de jante din aliaj, cu dimensiuni de 18 inch.

Modificările de la interior făcute de Modellista ţin de aceeaşi culoare roşie, regăsită pe bord, pe volan şi pe levierul schimbătorului.

La capitolul modificărilor mecanice tunerul japonez nu au înlocuit decât sistemul de evacuare şi a coborât şi rigidizat suspensia standard.

Comentarii