lukoil-banenr

O nouă statistică efectuată de JD Power aduce Toyota în topul maşinilor a căror fiabilitate a cucerit mii de clienţi. Se pare că producătorul japonez de automobile iar le-a luat-o înaintea germanilor înregistrând cel mai mare rating Customer Service Index, care măsoară satisfacţia clienţilor privind serviciile oferite.

Pilot Autoexpert

Aproximativ 15.453 de şoferi din Germania au fost întrebaţi prin interview-uri online despre experienţele lor cu maşinile deţinute în proprietate în ultimii doi ani, iar Toyota a reşuist şă îşi devanseze concurenţii cu întreaga sa gamă de modele. Respondenţii implicaţi în acest sondaj au votat în cinci categorii de întrebări, ce inclus nu doar deţinerea şi livrarea automobilului cci şi calitatea service-ului.

Pentru Toyota, indexul CSI  a urcat tocmai la 77.2% iar ca şi modelul individual Auris-ul este cel mai bine pretat în rândul clienţilor, fiind apreciat pentru calitatea asamblării, fiabilitate, costuri de întreţinere şi bineînţeles design. Compacta japonezilor a acumulat 84 de puncte surclasând modele ca Ford Focus, Chevrolet Cruze, Honda Civic, Renault Megane sau Volkswagen Golf.

Comentarii