lukoil-banenr

Japonezii de la Toyota Motor Corporation, au prezentat versiunea sportivă al sedanului Corolla, numit Altis X. Automobilul a fost arătat publicului la un eveniment special în Taiwan.

Pilot Autoexpert

Sedanul sportiv Toyota Corolla Altis X, se diferenţiază printr-o buză din faţă redesenată, o bară faţă mai agresivă şi jante cu diametrul 17 inch.

Pe lângă exteriorul regândit, „sportiva” este echipată cu o suspensie modernizată şi un habitaclu care se deosebeşte prin inserţii de culoare roşie, pe portiere, volan şi torpedou. Apropo volanul este înzestrat cu două petale, pentru schimbarea treptelor cutiei CVT.

Din păcate modelul nu se deosebeşte de varianta stoc la capitolul motorizare, astfel rămâne cu acelaşi motor de 1.8 litri volum, care dezvlotă 180 CP. Producătorii însă susţin că punctul forte al lui Altix X, sunt setările suspensiei, care îi conferă un caracter sport şi o manevrabilitate sporită.

Totuşi se pare că această versiune va rămâne valabilă doar pentru piaţa din Taiwan, iar cumpărătorii de acolo urmează să hotărască dacă aceste modificari modeste fac dinr-o Corolla simplă una sportivă?

Comentarii