lukoil-banenr

Toyota Furia – conceptul următoarei generaţii Corolla

După ce a prezentat o serie de teasere oficiale, Toyota dezvăluie complet noul concept Corolla Furia în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Vedeta standului japonez anticipează viitorul limbaj de design al noii generaţii Corolla, după cum o sugerează şi numele.

Pilot Autoexpert

Sedanul compact este unul dintre cele mai vândute modele din lume, chiar şi cu designul său calm, obişnuit, însă conceptul propune linii mult mai agresive, o parte fontală dominată de blocuri optice înguste, un spoiler agresiv cu o parte inferioară de culoare neagră, contrastantă cu auriul caroseriei. Pasajele roţilor sunt generoase şi adăpostesc jante de 19 inch din aliaj.

Noul Corolla Furia Concept măsoară 4620 mm lungime, 1805 mm lăţime, 1425 mm înălţime şi propune un ampatament extrem de generos, estimat la 2700 de mm.

”Corolla Furia Concept este un indicator prematur a cum va arăta designul modelelor noastre compacte în viitor. Prototipul combină designul dramatic cu elemente moderne şi tehnologie înaltă pentru a crea un element surpriză pentru întreg publicul.”, a declarat Bill Fay, vice-preşedintele grupului Toyota.

Comentarii