lukoil-banenr

Toyota GT86 primeşte linia de accesorii sportive TRD Performance

Compania Toyota aduce la Salonul Auto de la Paris şi linia de accesorii TRD Performance Line pentru actualul GT86. Este o premieră mai mult europeană, piaţa care nu a mai făcut cunoştinţă până acum cu acest pachet de personalizare al japonezilor.

Pilot Autoexpert

Asemenea diviziunilor sprotive ale celorlalţi autoproducători, japonezii de la Toyota pentru a promova cât mai bine linia TRD va expune la standul său de la Paris un GT86, condimentat cu elemente noi atât la interior cât şi la exterior. Un pachet de accesorii disponibile la vânzare separat pentru a nu limita libertatea de exprimare a clienţilor.

La exterior, lista componentelor TRD include un kit aerodinamic, cu extensii pentru spoilere, difuzor posterior, praguri laterale, o nouă evacuare din inox, două seturi de jante cu dimensiuni de 18 inch şi un finisaj argintiu pentru buşonul rezervorului.

La interior, Toyota a inventat un nou levier al schimbătorului de viteze şi un buton de start montat pe consola centrală.

Modificările mecanice includ elemente noi pentru suspensii, amortizoare modificate, un kit nou pentru sistemul de frânare, care include acum discuri de 355 mm pe faţă şi 345 mm pe spate, precum şi etriere roşii cu şase, respectiv 4 pistonaşe, furnizate de Brembo.

Iar pentru a oferi acestei versiuni un look agresiv chiar şi pentru partea spate, GT86 primeşte şi evacuarea nouă, cu patru terminaţii, care oferă sunetului de serie al coupe-ului sportiv nuanţe mult mai pronunţate.

Comentarii