lukoil-banenr

Versiunea restilizată al celui mai mare suv din gama producătorului nipon Toyota, s-a lăsat deconspirată înainte de prezentarea oficială.

Pilot Autoexpert

Producătorul a anunțat că evenimentul va avea loc în luna august anul curent, însă portalul de știri nipon Carsensor a intrat deja în posesia unor imagini cu noul model. Actualul Land Cruiser 200 a fost lansat inițial în 2008 iar în 2012 a primit un facelift. Se pare că producătorul nu se grăbește să-l scoată la pensie și a hotărât că un alt facelift ar putea menține modelul pe piață.

Din imaginile prezentate putem observa că mașina primește noi blocuri optice, bare de protecție schimbate cu guri de aeresire noi. Mai mult, mașina va primi noi sisteme de siguranță printre care un radar, cameră video pentru detectarea pietonilor pe timp de noapte și sistem de menținere automată a benziii.

Cea mai importană schimbare se va regăsi sub capotă, vorbim de un nou propulsor diesel de 2,8 l volum, fiți atenți, în 4 cilindri! Acesta va fi agregat la o cutie de viteze automată în 6 rapoarte. Nu se cunoaște puterea motorului dar și ceilalți parametri tehnici însă, actualul V8 de 4,5l volum livrează 272 CP și 650 Nm! Nu ne rămâne decât să așteptăm luna august, atunci când va avea loc prezentarea oficială pentru a afla mai multe detalii despre Toyota Land Cruiser 200 facelift II.

103637.32726

Comentarii