lukoil-banenr

Toyota a dezvăluit un nou concept pe care îl va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Acesta a fost numit Fine-Comfort Ride şi ia forma unui minivan electric cu şase locuri, ce dispune de o autonomie de circa 1.000 km.

Pilot Autoexpert

Conceptul este echipat cu patru motoare electrice, câte unu pentru fiecare roată, care vor fi alimentate de la un sistem de celule de combustibil, ce la randul lor se încarcă datorită reacţiei dinte oxigen şi hidrogen. Gabaritele minivanului sunt destul de generoase, 4830 mm în lungime, 1950mm lăţime şi 1650 mm înălţime, iar ampatamentul măsoară 4350 mm, deci cu siguranţă că pasagerii nu se vor plânge de lipsă de spaţiu.

La moment reprezentanţii Toyota nu oferă informaţii detaliate despre interiorul conceptului, însă au fost prezentate o serie de fotografii ale acestuia, unde vedem patru scaune individuale şi o banchetă pentru al treilea rând de pasageri. Deasemenea observăm un display încorporat în volan, un monitor panoramic de-a lungul bordului şi mai multe head-up displayuri, inclusiv pe geamurile laterale.

Comentarii