lukoil-banenr

Proprietarul unui SUV de model Toyota RAV4 și-a găsit maţina practic ronţăită într-o parcare din faţa blocului. Incidentul ar fi avut loc săptămâna trecută, în București, capitala României. Am putea vorbi despre un caz mai puţin remarcant dacă automobilul ar fi fost dsitrus de o bandă de huligani sau de o amantă furioasă a proprietarului, însă din păcate SUV-ul a avut de suferit din cauza unei haite de maidanezi flămânzi.

Pilot Autoexpert

Ar fi greu de imaginat că un câine ar putea distruge un automobil, dar acest lucru s-a dovedit a fi real și s-ar părea că Toyota RAV4 sunt preferatele maidanezilor.

Am vrea să vă amintim că anterior o înregistrare video cu un maidanez care distruge un alt SUV Toyota RAV 4 a fost surprinsă în orașul Petrozavodsk din Federaţia Rusă. Din imagini se vede cum maidanezul apucă cu dinții un element din caroseria unui suv-ului, pe care ulterior îl smulge din loc, la propriu. După ce rupe o bucată din plasticul de deasupra roţii, maidanezul apucă din nou cu dinţii ce a mai rămas şi trage până smulge parţial şi bara de protecţie din faţă a maşinii.

Acesta este urmărit de un alt câine care parcă şi el ar vrea să contribuie la distracţie. Iar după ce se satură de tras cu dinţii de maşină, eroul filmuleţului se duce şi-şi marchează teritoriul pe roata din spate dreapta, apoi pleacă cu prietenul său patruped.

12081625_956125684433705_1610073856_n

 

Comentarii