lukoil-banenr

Pasionaţii de automobile japoneze şi în special fanii peliculei Fast and Furios se pot bucura acum de o ocazie unică de a deveni proprietarii celebrei Toyota Supra! Coupe-ul va fi vândut în cadrul unei licitaţii care va avea loc în luna mai a lui 2015, prin urmare ar trebui să vă grăbiţi dacă vreţi să nu vă scape!

Pilot Autoexpert

Chiar dacă au fost construite mai multe modele-clonă ale sportcarului, la licitaţie va fi vândută chiar maşina care a apărut în cel puţin două scene din film, cea în care Brian îşi măsoară puterile cu un Ferrari, dar şi cea în care apare alături de Dominic, în cursa de final de film, susţin colegii de breaslă de la autoevulotion.com.

Sportiva datează din 1993 şi vine dotată cu un motor în şase cilindri, cu un volum de 3.0 litri şi care dezvoltă 220 de cai putere. Bineînţeles că Supra este dotată cu o transmisie manuală în cinci trepte şi adiţional beneficiază de un sistem NOS, montat într-un compartiment special creat pentru acesta. Mecanicii atelierului The Shark Shop, California, au dotat maşina cu o suspensie sport performantă, un roll-cage şi scaune sport.

Să nu uităm şi de body-kit-ul aerodinamic, eleronul APR sau jantele din aliaj Dazz, încălţate în anvelope Yokohama! Din păcate, nu ştim care va fi preţul de start pentru acest model, însă putem presupune că nu va fi unul foarte accesibil…

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_1 fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_2

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_3

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_4

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_5

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_6

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_7

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_8

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_9

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_10

 

Comentarii