lukoil-banenr

Toyota Venza vine la New York

Venza este un crossover mai popular în Statele Unite ale Americii, care a intrat în producție din anul 2008. În cadrul Salonului Auto de la New York, modelul este arătat cu o serie de îmbunătățiri, în primul rând din punctul de vedere al aspectului exterior. Astfel, modificările includ grila radiatorului, bara de protecție frontală, farurile – care dispun de tehnologia LED – și blocurile optice din spate, care au fost revizuite.

Pilot Autoexpert

De asemenea, pe lista cu îmbunătățiri se află noile jante cu dimensiuni de 19 inci și adăugarea unor nuanțe noi pentru caroserie, denumite Cosmic Gray Mica, Cypress Pearl și Attitude Black, utilizată pentru modelul cu facelift din fotografiile de mai jos.

Persoana de la volan va beneficia standard de sistemul care supraveghează unghiul mort al oglinzilor retrovizoare și avertizează în cazul în care se află un alt vehicul în zona respectivă, precum și de un sistem multimedia în funcție de nivelul de echipare.

Din punctul de vedere al motorizărilor, Toyota Venza va fi disponibilă ca în prezent, adică va avea sub capotă un propulsor de 2.7 litri cu patru cilindri, care livrează 181 CP sau unul mai puternic, V6, de 3.5 litri, capabil să ofere 268 CP.

Comentarii