lukoil-banenr

Toyota vrea să atragă tinerii cumpărători cu noul Yaris Trend care va debuta la Paris

Toyota descrie noua versiune a compactei Yaris ca pe un model „stilat pentru atracţia tinerilor, clienţilor pretenţioşi la design”. Ce compania japoneză presupune prin aceasta? Trend debutează cu o schemă de culori distinctă şi primeşte variate opţiuni, atât pentru exterior cât şi pentru interiorul maşinii.

Pilot Autoexpert

Detaliile exterioare care disting ediţia Trend de Yaris includ elemente din crom, capace pentru roţi de culoare albă, blocurile farurilor vopsite în alb pentru modele albe, montanţii B şi C vopsiţi în negru pentru a crea senzaţia de acoperis plutitor, şi acoperiri din crom pentru praguri şi capacele oglinzilor retrovizoare.

Toyota Yaris Trend primeşte jante de 16 inch din aliaj în aceleaşi tonuri cu suprafaţa întregii caroserii, fiind accesibil şi un astfel de detaliu precum sunt liniile decorative.

Pentru clienţii care vor alege liniile decorative, vor fi disponibile doar culorile alb şi sur la exterior, în timp ce versiunile fără de aceste linii vor putea fi comandate în orice culoare disponibilă şi pentru modelul Yaris obişnuit.

Stilul interiorului modelului Trend menţine gama de culori folosite la exterior cu decoraţiuni care îl disting de versiunea Yaris mai tradiţională.

Detalii referitoare la costurile de achiziţie şi timpul apariţiei pe piaţă vor fi disponibile odată cu debutul oficial.

Comentarii