lukoil-banenr

Toyota Yaris va primi un facelift în această vară. Până atunci, Toyota a publicat prima imagine a lui Yaris facelift, modelul prezentând un aspect inspirat din cel al noii generaţii Aygo. Pe lângă modificările estetice, noul Yaris promite un habitaclu îmbunătăţit, cu un nivel superior al calităţii percepute şi cu mai multe materiale şi culori în ofertă.

Pilot Autoexpert

Modificările estetice se regăsesc de la bara de protecţie faţă până la capotă, Yaris facelift având un „X” în centrul căruia se află sigla Toyota. Comparativ cu fratele său mai mic, Aygo, „X”-ul debutantului nu este într-o culoare contrastantă faţă de caroserie, fiind doar o siluetă pe capota subcompactei nipone.

Din punct de vedere tehnic, Yaris facelift va primi o suspensie revizuită și antifonare perfecţionată pentru a reduce nivelul de zgomot perceput la interior. Gama de motorizări nu anunţă nicio schimbare, Yaris fiiind oferit în continuare alături de motoarele 1.0 şi 1.3 benzină, a diesel-ului D-4D de 1.4 litri şi a versiunii hybride.

Comentarii