lukoil-banenr

Accidentul a avut loc noaptea trecută, 10 mai, în jurul orei 23:30, în localitatea Malcoci din raionul Ialoveni. Contactată telefonic, Diana Fedco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Autoexpert.md că accidentul a avut loc pe un drum din localitatea Malcoci.

Pilot Autoexpert

O familie cu 3 copii se deplasau pe un drum din localitate, când bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost accidentat din spate de o motocicletă model Minsk, condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani. Bărbatul a decedat pe loc, iar motociclistul care se face vinovat a fugit de la fața locului. Ulterior s-a depistat că este vorba de un tână în vârstă de 19 ani din loclaitatea Scoreni raionul Strășeni.

Acesta mai era cu un pasager pe motocicletă când s-a întâmplat tragedia, pasagerul fiind un băiat de 18 ani din localitatea Malcoci. Acesta a comunicat polițiștilor că după ce au fugit de la fața locului au aruncat motocicleta într-un iaz din aceeași localitate. Oamenii legii interprind toate măsurile pentru al reține pe motociclist, care până la această oră a fost identificat dar încă nu a fost reținut.

Totodată potrivit reprezentanților INP în ultimele 24 de ore pe drumurile naționale au fost înregistrate 8 accidente rutiere care s-au soldat cu decesul unei persoane iar alte 10 au fost traumate.

poză exemplu

Comentarii