lukoil-banenr

Transit Courier – un nou membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Pilot Autoexpert

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale a producătorului american, a debutat la Birmingham, în cadrul unei expoziţii dedicate acestui tip de vehicule.

Noul Transit Courier reprezintă un vehicul comercial de segment C, care preia partea frontală a noii game Ford şi aplică toate calităţile acestor modele în acest segment. Potrivit celor de la Ford, Transit Courier vine cu cel mai mare spaţiu de încărcare din segment, alături de costuri reduse de întreţinere şi exploatare, completate de un nivel ridicat de dotări de siguranţă.

Volumul de încărcare al noului model comercial de la Ford este de 2.3 metri cubi. Lungimea vehiculului este de 4.16 metri, pe când spaţiul de încărcare are o lungime de 1.62 metri. Astfel, Transit Courier este capabil să găzduiască un europalet în spaţiul său de încărcare, care are o sarcină maximă autorizată de 660 kilograme.

Noul membru al gamei Transit va intra la vânzare în primăvara anului 2014. Cei de la Ford se aşteaptă ca noul Transit Courier să ajute la atingerea ţintei de creştere a vânzărilor, fiind preconizată o creştere de peste 50 procente până în anul 2016.

Comentarii