lukoil-banenr

Cei care importau mașini mai vechi de 10 ani și le înmatriculau în Transnistria nu vor mai putea face acest lucru! Transnistrenii au introdus o limită de vărstă, se acceptă mașini nu mai vechi de 10 ani.

Mulți cetățenii încă nu-și permit să-și cumpere o mașină nouă sau una cu o vărstă de pînă la 10 ani. Motiv din care apelau la tot genul de șmecherii pentru a importa o mașină ieftină care de cele mai multe ori este și una veche. Unul din trucuri ținea de importarea unei mașini mai veche de 10 ani în regiunea transnitreană cu înmatricularea ei ulterioară în Transnistria.

FLYONE

Iată că începând cu 1 ianuarie 2015 acest lucru nu mai este posibil. Transnistrenii au impus o limită de vărstă de 10 ani la importul mașinilor. Astfel, toți cei care țin să-și cumpere o mașină cu anul fabricării pînă în 2006 nu vor mai putea importa și înmatricula mașina în regiunea separatistă!

Amintim că în Moldova, până în anul 2013 era permis importul mașinilor cu o vârstă de până la 7 ani iar începând cu 1 ianuarie 2013 se permite importul mașinilor cu o vârstă de până la 10 ani.

Comentarii