lukoil-banenr

Traxxas X0-1

In general, tipilor le plac masinutele teleghidate. De fapt, chiar si cei care nu vor sa recunoasca asta devin foarte entuziasmati daca au la indemâna o astfel de jucarie. Totusi, sunt unele ″jucarii″ teleghidate pe care nu este o idee buna sa le lasi pe mâna copiilor pâna le vor epuiza bateriile.

Pilot Autoexpert

Un exemplu din aceasta categorie ar putea sa fie si Traxxas X0-1, o masinuta teleghidata care poate sa-i impresioneze cu usurinta pe adulti, pentru ca este capabila sa atinga 160 km/h.

Daca iti propui sa faci o demonstratie automobilistica radio-comandata in fata prietenilor tai, trebuie sa te asiguri ca au gâtul in perfecta stare de functionare, pentru ca vor fi nevoiti sa il foloseasca in ritm cu masinuta. Traxxas X0-1 este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 2,3 secunde. In cazul in care printre amicii tai se afla si un detinator de Bugatti Veyron, poti sa-l provoci la o intrecere in linie dreapta fara sa-ti fie teama ca te vei face de rusine la start. Poate la un anumit moment pe parcursul cursei, dar asta e deja o alta discutie.

Producatorii acestei masinute sunt de parere ca au facut cel mai rapid model teleghidat in miniatura din lume, iar daca ne bazam pe cifre, s-ar putea sa fie adevarat. Oricum, chiar daca nu este asa, nu se poate pune la indoiala faptul ca X0-1 este dezirabil. Mai mult decât atât, telecomanda poate fi conectata la un smartphone, iar prin intermediul acestuia vei putea sa-i reglezi anumite functii si sa-i studiezi comportamentul masinii pe circuit. Mai ai nevoie de aproximativ 1.000 de Euro ca sa-ti achizitionezi un Traxxas X0-1, iar apoi vei putea sa te distrezi asa cum vei vedea in secventele de mai jos.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlpina B6 Bi-Turbo
Articolul următorToyota Auris dispare