lukoil-banenr

În jur de 20 de persoane au fost traumate iar una a decedat în 17 accidente rutiere care au avut loc în acest week-end pe drumurile naționale. Informaţiile ne-au fost oferite de către Uliana Catan, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare.

Pilot Autoexpert

Catan, a declarat pentru Autoexpert.md, că în acest week-end, au fost înregistrate 17 accidente rutiere. Un accident rutier tragic a fost înregistrat ieri, 6 iulie, la ora 03:00, în raionul Cahul. Un tânăr în vârstă de 17 ani a decedat după ce motocicleta, model VIPER, cu care se deplasa s-a lovit într-un stâlp de înaltă tensiune.

Situația accidentelor rutiere este destul de critică și în capitală, astfel că numai pe parcursul săptămânei trecute patru persoane au fost lovite, în timp ce încercau să traverseze strada. Două dintre ele au fost lovite de mașini pe trecerea de pietoni, iar alte două – în timp ce traversau neregulamentar strada.

Potrivit informațiilor, accidentele rutiere au avut loc pe străzile unde nu au fost amplasate denivelări artificiale. În total, au fost înregistrate 15 accidente rutiere, în urma cărora 17 persoane s-au ales cu traumatisme.

poză simbol

Comentarii