lukoil-banenr

Troller TR-X Concept, un nou concept Ford

Şi compania Ford a venit la ediţia salonului sud-american din acest an cu o propunere de concept offroad – atâta doar că modelul expus nu era ornat cu sigla ovalului albastru, deoarece este o marcă sud-americană achiziţionată în 2007 de concernul american. Iar conceptul se numeşte Troller TR-X.

Pilot Autoexpert

Troller TR-X este o propunere nu doar îndrăzneaţă, ci şi foarte pertinentă. Mai mult, pare foarte clar pe cine vizează acest TR-X: nici mai mult nici mai puţin decât celebrul Jeep Wrangler. Este de o maşină offroad cu un aspect deopotrivă agresiv, cât şi tineresc. Proporţiile sunt echilibrate, iar detaliile vor face deliciul amatorilor de offroad, începând cu roţile mud-terrain semnate BF Goodrich, troliul şi snorkelul frumos integrat în montant şi terminând cu designul aripilor evazate, al pragurilor şi al părţii din spate, dominată de roata de rezervă.

În funcţie de feedback-ul publicului de la salonul auto sud-american, cei de la Ford ar putea da undă verde producţiei unui model de serie care să preia mare parte din caracteristicile conceptului Troller TR-X.

Comentarii