lukoil-banenr

Tunerul IND modifică noul BMW M5 F10

Pentru cei care posedă noul BMW M5 şi visează la ceva complet diferit, industria tuningului va reprezenta întotdeauna alegerea potrivită.

Pilot Autoexpert

Setul de scaune sport Recaro în locul obişnuitelor fotolii faţă şi o banchetă spate complet nefuncţională din cauza apariţiei unui roll cage, experienţa oferită de cea mai nouă versiune a automobilului bavarez de înaltă performanţă este pe cale să se schimbe definitiv. Adăugăm în meniul pus la cale de celebra companie de tuning IND şi numeroase elemente exterioare realizate din fibră de carbon, plus sistem de evacuare marca Eisenmann, şi rezultatul final nu poate fi altfel decât impresionant.

Aceasta la capitolul tehnic. Din punct de vedere estetic, ultima creaţie a tunerului din SUA se face remarcată datorită formelor sale musculoase proiectate de designerii germani, singurele îmbunătăţiri operate de specialiştii IND fiind reprezentate de jantele forjate BBS FI, servite în compania unor pneuri Falken şi a unei suspensii coilover şi modelul KW ClubSport.

Comentarii