lukoil-banenr

Tunerul Kicherer prezintă coupe-sedanul Mercedes-Benz CLS63 AMG Yachting Edition

După modificările realizate de tunerul german coupe-ul super-sport în patru portiere al producătorului din Stuttgart dispune de un look mai agresiv şi beneficiază de o caroserie vopsită în culoarea Star Graphite. Noul kit exterior include spoilere faţă şi spate noi, un eleron discret poziţionat pe portbagaj şi o serie de elemente din carbon. Aspectul sportiv este întregit de noile jante de 20 sau 21 de inch din aliaj.

Pilot Autoexpert

La interior, Kicherer a decis să combine pielea naturală cu Alcantara, iar atenţia la detalii poate fi observată chiar şi la nivelul cusăturilor menite să contrasteze cu întreg habitaclul.

Kicherer nu s-a limitst doar la astfel de modificări ci a pregătit şi un pachet de performanţă pentru motorul V8 de 5.5 litri al lui CLS63 AMG. Cu ajutorul unor modificări, unitatea modelului din Stuttgart depăşeşte capacităţile versiunii de serie cu 100 CP şi 160 Nm, având per total 625 CP şi 860 Nm. Aceste îmbunătăţiri au ajutat coupe-sedanul german să devină capabil să ajungă la o viteză de top de 300 km/h.

Comentarii