lukoil-banenr

Așa cum deja știți bine, cel mai puternic hot-hatch de serie din lume, Mercedes-Benz A45 AMG, are sub capotă o unitatea cu patru cilindri de 2.0 litri capabilă să ofere 360 de cai putere și 450 Nm. Mcchip-dkr a considerat că aceste valori sunt relativ mici, drept pentru care vin cu un kit de performanță în trei etape.

Pilot Autoexpert

Primul stagiu crește puterea motorului de la 360 la 400 CP și 535 Nm. Aceste valori au fost obținute prin simpla modificare a unității ECU. Cel de-al doilea stagiu aduce cu sine un catalizator sport ce crește puterea până la 420 de cai.

Și dacă nici asta nu vi se pare suficient (tunerul consideră că există și asemenea clienți), ultima etapă a kit-ului oferit de Mcchip-dkr, totodată și cea mai uluitoare, propune 450 de cai putere și 550 Nm. Surplusul de putere vine prin modificarea turbinei și, bineințeles, prin modificarea ECU. Despre micile modificări estetice nici nu prea mai are rost să vă spunem prea multe, decât să vă rugăm atent să priviți spre galeria cu poze de mai jos.

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 1

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 2

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 3

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 4

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 5

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 6

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 7

Mercedes-Benz A45 AMG by mcchip-dkr 9

Comentarii