lukoil-banenr

Tunerul McChip modifică radical legendarul Porsche 993 GT2

Însă cum să procedezi atunci când ești proprietarul unui Porsche 993 din anii ’90 și te decizi să-l restaurezi complet? Unul dintre astfel de “ciudați” a decis că nu vrea doar o simplă restaurare ci și un mic tuning din partea germanilor de la McChip. Rezultatul final îl puteți admira chiar aici.

Pilot Autoexpert

Casa de tuning a propus ca propulsorul boxer de 3.6 litri să primească un nou bloc motor, să beneficieze de un set modificat de turbine, dar și să aibă parte de o recalibrare a unității ECU. În plus, modelul german a primit și o nouă evacuare, cu muuult mai zgomotoasă!

Datorită acestor modificări, puterea motorului a crescut de la 450 CP la 596 de cai, iar cuplul generat de la 586 Nm la 847 Nm. De asemenea, tunerul german a instalat și un diferențial cu alunecare limitată de proveniență DREXLER și jante de 18 inch din aliaj ușor menite să completeze efectul estetic.

La interior, scaunele Recaro, volanul sport detașabil și roll-cage-ul sunt în armonie reușită alături de sistemul de înregistrare al datelor și de elementele din fibră de carbon.

Oficialii de la McChip informează că restaurarea a durat mai bine de 800 de ore de muncă, iar costurile s-au ridicat până la 200.000 de euro.

Comentarii