lukoil-banenr

Tuning Alfa Romeo: Wheelsandmore atinge subtil legendarul 8C Competizione

Cazut pe mana specialistilor germani de la Wheelsandmore, italianul 8C Competizione a fost dopat cu o noua unitate de control, plus un sistem de evacuare realizat manual, V8-ul 4.700 centimetri cubi ascuns sub suava capota dezvoltand acum cu aproximativ 30 cai putere si 40 Newton-Metri mai mult decat o facea atunci cand a iesit de pe linia de productie.

Pilot Autoexpert

Un calcul simplu si reiese ca superbul supercar semnat Alfa Romeo se bucura in urma acestuit tratament de prezenta a nu mai putin de 480 cai putere si 510 Newton-Metri. In plus, pentru a se asigura ca automobilul italian se misca la fel de bine precum arata, inginerii germani s-au grabit sa instaleze si o suspensie ajustabila, de tip coilover.

Dar cum legendarul 8C Competizione nu se vrea neaparat un mare atlet, ci aspira sa tinda spre perfectiune prin abilitatile sale estetice, acest pachet de tuning pare usor inutil. Iar daca vine vorba de inutilitate, acelasi lucru se poate spune si despre folia de culoare alb mat, ce acopera caroseria, sau despre jantele forjate ce masoara 21 inci.

Comentarii